Idei de cadou pentru aniversare 16 ani

La 16 ani nu mai este un copil; deja are buletin si se stie descurca singur in multe situatii. Acum poti sa mai lasi din precautii la o parte! Ofera-i un cadou ceva mai antrenant, care sa ii ridice adrenalina, sau, de ce nu, o experienta cu familia. Noi iti propunem cateva idei de cadou pentru aniversare 16 ani care ii vor placea cu siguranta.

cadou-pentru-aniversare-16-ani
Lectie de initiere in navigatia cu vele

Ii place sa se distreze si prefera iesirile in natura? Iti recomandam sa ii oferi un cadou inedit: o Lectie de initiere in navigatia cu vele. In cadrul acestei experiente va acumula cunostintele de baza necesare pentru a manui un catamaran: cum sa inainteze, sa vireze si sa foloseasca forta vantului in favoarea lui. De asemenea, va invata sa asambleze si sa armeze un catamaran, iar, dupa un instructaj de siguranta, va putea incepe lectia practica. Alege aceasta activitate sau alte idei de cadou pentru aniversare 16 ani similare si ajuta-l sa se integreze in natura.

Cadou pentru aniversare 16 ani – Survol cu avionul

Cauti idei de cadou pentru o experienta iesita din tipare, plina de adrenalina si de senzatii tari? Atunci avem solutia perfecta pentru tine: un Survol de placere deasupra Castelului Bran. Va decola de la Brasov si va putea admira de sus mai multe obiective importante ale tarii noastre. Printre acestea se numara Cetatea Rasnov sau Castelul Bran, cunoscut si drept Castelul lui Dracula, datorita romanului lui Bram Stoker. Pretul activitatii este pentru doua persoane, asa ca isi poate invita un prieten sau poti sa il insotesti chiar tu.

De obicei adolescentii isi impart timpul intre scoala si iesiri cu prietenii, iar clipele petrecute in familie sunt mai rare. Din enciclopedia cu idei de cadou, noi iti recomandam o experienta pe care o puteti desfasura in familie: Tur cu Canoe pe Neajlov. Veti parcurge aproximativ 35 km intr-o canoe, admirand peisajele extraordinare din jur. La mijlocul traseului va veti opri pentru a lua pranzul in natura, iar apoi va veti continua drumul, trecand prin Delta Neajlovului si pe langa Manastirea Comana. Alege aceasta experienta si veti petrece o zi memorabila in familie, alaturi de adolescentul sarbatorit, care cu siguranta se va bucura de aceasta calatorie.

Citeste acest articol si descopera cele mai bune idei de cadou. Ofera-le celor dragi surprize de neuitat – activitati cadou in urma carora vor ramane cu amintiri nepretuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.