Cele mai bune experiente cadou – Idei pentru orice ocazie

Ofera un cadou de neuitat unei persoane dragi. Indiferent de ocazie, noi iti recomandam experiente cadou memorabile. Uita de haine, flori, bomboane si alte lucruri materiale. O activitate speciala va fi tinuta minte mult timp, iar fotografiile realizate vor ramane drept amintiri frumoase.

Cauti experiente precum zboruri cu avionul sau elicopterul sau masaje, raliu, off-road? Enciclopedia idei de cadou iti sta la dispozitie! Descopera cele mai bune sugestii in functie de ocazie si de persoana careia doresti sa ii oferi cadoul. Pe urma, intra pe platforma Activitati Cadou Supermarket si comanda experiente cadou memorabile.

Descopera cele peste 500 de activitati disponibile, exploreaza catalogul nostru si vei gasi cu siguranta cadoul potrivit.

experiente-cadou-biplan-de-epoca
Lectie de zbor cu biplanul de epoca

Experiente cadou pentru toate varstele

Poti oferi experiente cadou celor dragi indiferent de varsta acestora. In catalogul nostru se regasesc atat activitati ideale pentru copii cat si escapade in doi sau experiente relaxante pentru varstnici.

In continuare, iti prezentam cateva exemple de experiente pe care le poti oferi in functie de varsta sarbatoritilor.

Experiente Cadou la aniversare – 18 ani

Pentru un sarbatorit sau o sarbatorita de 18 ani, recomandam experiente cadou pline de adrenalina precum Skydiving. Aceasta activitate presupune un scurt instructaj urmat de un salt in tandem cu parasuta. Saltul va fi efectuat alaturi de un instructor profesionist. Alternativ, mergand tot pe aceeasi linie, avem inca o recomandare: Zbor Manevrier. Sarbatoritul / Sarbatorita va urca in avion alaturi de un pilot experimentat. Acesta va decola si va efectua cateva manevre acrobatice in cadrul unei expriente speciale, unice. Daca sarbatoritul e slab de inger sau nu a zburat niciodata, va recomandam sa alegeti altceva. Va propunem, de exemplu, un Survol de placere cu avionul. Acest zbor nu include manevre acrobatice, insa pasagerul va putea admira de la inaltime peisaje extraordinare.

Daca ne-am avantat prea mult cu aceste experiente cadou pline de adrenalina, trebuie sa mai revenim cu picioarele pe pamant. Astfel, iti recomandam cateva activitati mai ‘linistite’ pentru un sarbatorit sau o sarbatorita de 18 ani. De exemplu, ii poti oferi o caricatura efectuata de Stefan Popa Popa’s. Avem nevoie doar de cateva poze cu sarbatoritul, pe baza carora maestrul va realiza lucrarea. Veti primi caricatura inramata si ambalata intr-o cutie eleganta.

Alte experiente cadou pentru 18 ani

Iata alte cateva experiente pe care le putem recomanda pentru un sarbatorit sau o sarbatorita de 18 ani. Acestea includ o Lectie de Off-Road, o Lectie de initiere in Tir Sportiv sau un Curs de fotografie digitala. Daca vrei sa ii oferi o adevarata aventura din care poate invata ceva, alege un Curs de initiere in Tehnica de Supravietuire.

Varsta potrivita pentru a desfasura activitati cadou

In principiu, experientele propuse de noi pot fi desfasurate la orice varsta. Pentru termenii privind participarea copiilor, va rugam sa cititi descrierile fiecarei activitati.

Desi am incercat sa incadram aceste experiente cadou si in functie de varsta sarbatoritului, trebuie sa recunoastem ca nu e atat de simplu. De exemplu, putem merge pe premisa gresita ca la 60 de ani cauti experiente mai ‘linistite’ (cina romantica, survol cu avionul, caricatura). De fapt, la aceasta varsta putem gasi cu siguranta si amatori de senzatii tari care se vor bucura de exemplu de o Experienta cu Masina de Raliu.

In aceeasi ordine de idei, si cei mai tineri ar dori sa participe la activitati pline de adrenalina. Detaliile trecute pe voucherul cadou sau pe site in descriererea experientelor sunt esentiale. De exemplu, activitatile care presupun conducerea unui autovehicul de catre sarbatorit (off-road, raliu, etc), presupun ca acesta sa detina permis de conducere. Acest criteriu elimina din start posibilitatea ca minorii sa participe la astfel de experiente in calitate de soferi.

Cadouri pentru aniversare 30 de ani

In continuare va prezentam cateva idei de experiente cadou pentru cei aflati la varsta de 30 de ani. De asemenea, vom vedea si cateva activitati plasate in alte categorii, precum cadouri pentru 60 de ani sau chiar mai mult. Diferentele nu sunt foarte mari pentru ca varsta – de cele mai multe ori – nu este un factor eliminatoriu pentru majoritatea experientelor.

Pentru varsta de 30 de ani avem cateva idei de experiente care pot fi desfasurate fie pe cont propriu fie alaturi de prieteni sau de persoana iubita. Astfel, poti alege ‘Chasing the Sunset: Zbor cu elicopterul in timpul Apusului de Soare‘, o experienta extraordinara pentru cupluri. Daca am mers putin prea departe cu aceasta propunere, mai exista varianta unei Cine Romantice si Limuzina in Bucuresti. Sunteti preluati de o limuzina care va va conduce spre un restaurant deosebit pentru a lua cina. Ambele activitati prezentate anterior sunt ideale pentru o cerere in casatorie sau pentru sarbatorirea unei aniversari.

Alte experiente cadou potrivite pentru un sarbatorit care are 30 de ani sunt, in functie de preferinte si hobby-uri: O Lectie de Initiere in Tir Sportiv, O Lectie de Off-Road sau o Experienta cu Excavatorul.

Experiente perfecte la 60 de ani

Dupa cum spuneam, varsta de 60 de ani (sau mai mult) nu inseamna neaparat ca persoana respectiva nu mai poate desfasura anumite activitati. De regula nici nu exista limita superioara de varsta la majoritatea activitatilor propuse.

Cea mai ‘comoda’ varianta ar fi o caricatura de la Stefan Popa Popa’s. Tot ce trebuie sa faci e sa ne trimiti niste poze, iar sarbatoritul va primi o caricatura extraordinara realizata de maestru.

Alternativ, poate isi doreste o Lectie de Zbor cu Avionul sau cu Biplanul de Epoca. La 60 de ani cel mai probabil are inca aptitudinile necesare si pentru o experienta de raliu sau off-road. De asemenea, va mai putem recomanda Bear Watching pentru una sau doua persoane sau chiar pentru intreaga familie (include si cazare). Alege aceasta activitate si descopera ursii in habitatul lor natural alaturi de un padurar experimentat.

Descoperiti multe alte idei de cadouri pe site-ul nostru! De asemenea, va invitam si pe Activitati-Cadou.ro, partenerii nostri in materie de experiente de neuitat!