Idei cadouri pentru sot

idei cadouri pentru sot
Idei cadouri pentru sot

Sotul tau merita un cadou deosebit, fie ca e ziua lui sau aniversarea casatoriei voastre. Iti prezentam, in continuare, cateva idei cadouri pentru sot pe care poti sa le pui in practica pentru a-l face fericit.

Daca este pasionat de motoare si ii plac senzatiile tari, iti recomandam o experienta pe masura. Una din cele mai inedite idei cadouri pentru sot este o Experienta vintage cu motocicleta cu atas. Aceasta este una dintre cele mai grozave idei de cadou. Sarbatoritul va beneficia de o plimbare cu o motocicleta in stilul celor de pe vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Poate alege sa stea pe locul din spate sau in atas. Totusi, noi ii recomandam sa incerce ambele posturi pentru ca fiecare ii ofera o perspectiva diferita. La aceasta activitate poate lua parte si un pasager, asa ca poti sa il insotesti si sa traiti aceasta experienta impreuna.

Vrei sa petreceti niste clipe extraordinare impreuna? Avem cateva idei cadouri pentru sot care il vor surprinde si il vor lasa fara cuvinte. Una dintre aceste idei de cadou este un Tur cu Limuzina si Mesaj Luminos. Veti merge intr-un tur al orasului, la bordul unei limuzine luxoase. In final, veti opri in fata unui panou publicitar imens, pe care va fi afisat mesajul tau pentru el.

Va garantam ca acest cadou il va impresiona foarte tare.

Caricatura profesionala

Vrei sa ii faci un cadou inedit, care sa nu implice prea mult efort din partea ta, dar care sa il faca sa zambeasca? Enciclopedia noastra de idei de cadou are solutia perfecta. Comanda-i chiar acum o caricatura realizata de Stefan Popa Popa’s, cel mai cunoscut caricaturist roman. Tot ce ai de facut e sa alegi o fotografie cu el si sa o trimiti pe e-mail. Artistul va primi imaginile si se va ocupa de cererea ta.

Idei cadouri pentru sot cu adrenalina – Vouchere de zbor

Pentru cei mai indrazneti dintre soti, recomandam cateva idei cadouri pentru sot, care ii vor purta prin albastrul infinit al cerului. Alege un voucher de zbor si ofera-i posibilitatea sa aleaga singur ce fel de aeronava si ce tip de zbor i se potriveste. In limita valorii voucherului poate sa beneficieze de un survol de placere cu avionul, un tur cu elicopterul, un zbor cu biplanul de epoca si multe alte experiente extraordinare. Majoritatea acestor activitati sunt concepute pentru doua persoane, asa ca poate fi insotit de tine sau de un prieten de-al lui.

Oricare dintre aceste activitati iti va face sotul foarte fericit. Ofera-i experiente in loc de haine, scule sau alte lucruri cotidiene.

Un cadou special va poate consolida relatia; va poate demonstra ca sunteti facuti unul pentru altul.

Veti primi revansa de la el la cand veti vedea cum gandeste el idei de cadou la aniversarea casatoriei.

Afla in acest articol cateva motive pentru care merita sa alegi aceste idei de cadouri si ofera activitati de neuitat.