Idei-de-cadou-heli-ski-craciun

Idei de cadou pentru Craciun

Craciunul este perioada cadourilor. O perioada din an in care toti incercam sa fim mai buni, si, ca sa intram in spiritul sarbatorilor de iarna, le facem cadouri persoanelor dragi. Fie le facem o surpriza placuta parintilor sau bunicilor, fie suntem Mosi Craciuni pentru copii. Pentru aceasta perioada speciala, ti-am pregatit cateva idei de cadou pentru Craciun. Alege activitatile propuse si ofera o surpriza care-i va lasa fara cuvinte pe sarbatoriti. 

Din categoria idei de cadou pentru Craciun, prima noastra recomandare este o Telegrama Muzicala duet – editie de Craciun. Un tenor si o soprana se vor deplasa la locul de munca sau domiciliul persoanei care primeste cadoul. Acestia vor canta una dintre colindele stabilite (lista este disponibila daca accesezi linkul de mai sus). Pe urma, artistii vor citi un scurt mesaj de la tine pentru sarbatorit. Acesta este un cadou genial, in spiritul sarbatorilor de iarna. Persoana careia ii faci aceasta surpriza va fi placut surprinsa si iti va fi foarte recunoscatoare.

Idei de cadouri pentru Craciun – Sporturi de iarna

Daca persoana careia vrei sa ii faci o surpriza este o impatimita a sporturilor de iarna, enciclopedia de idei de cadou are exact ce iti trebuie. Iti recomandam o Lectie de Snowboard la Sinaia. Sarbatoritul va beneficia de o lectie de initiere in acest sport, punandu-se accent pe exercitii de acomodare si pe studierea pozitiei corecte si a tehnicilor de alunecare. Ofera-i unei persoane dragi oportunitatea de a invata un sport de iarna senzational si plin de adrenalina!

Idei-de-cadou-heli-ski
Idei de cadou – Heli Ski

Pentru un cadou premiun, cu totul si cu totul special, va recomandam o zi de Heli Ski in Transilvania. Aceasta este una din acele idei de cadou exclusiviste, poate putin cam scumpe, dar, pe de alta parte, extraordinare. Sarbatoritul va fi transportat cu elicopterul pe crestele muntilor Fagaras (la o altitudine de aproximativ 2100 m), unde va avea ocazia sa schieze pe partii virgine, neatinse anterior de alti schiori. Garantam ca participantii vor avea parte de distractie maxima si ca se vor intoarce fericiti si dornici sa le povesteasca prietenilor si membrilor familiei toate aventurile prin care au trecut.

Citeste acest articol si descopera cele mai bune idei de cadou. Ofera-le celor dragi surprize de neuitat – activitati cadou in urma carora vor ramane cu amintiri nepretuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.