idei-de-cadou-monster-truck

Idei de cadou pentru iubit

Este ziua lui si vrei sa ii faci un cadou memorabil si iesit din comun? Sau este aniversarea voastra si vrei sa o sarbatoriti intr-un mod cu totul si cu totul special? Poti sa te opresti din cautat idei de cadou pentru iubit! Iti oferim noi niste propuneri care cu siguranta il vor da pe spate.

idei-de-cadou-pentru-iubit-monster-truck
Idei de cadou – Experienta cu Monster Truck

Daca este pasionat de masini si ii plac sporturile extreme, ofera-i o Experienta la volanul unui Monster Truck. Un instructor il va invata sa controleze ‘bestia’, apoi trece el la volan si va conduce pe un teren off-road. Si asta nu e tot! Aceasta este una dintre cele mai tari idei de cadou pentru iubitorii de senzatii tari, astfel, pentru ca experienta sa fie completa, sarbatoritul va avea ocazia sa zbrobeasca doua vehicule ‘nevinovate’ sub rotile Monster Truck-ului.

Idei de cadou pentru iubit – Experiente de cuplu

Cauti idei de cadou pentru aniversarea voastra? Ce zici de un Pranz Regal la Castelul Bran? Nimic nu se compara cu o dupa amiaza petrecuta impreuna cu persoana iubita intr-un cadru feeric. Veti beneficia de un meniu exclusivist, pe care il veti savura in Sufrageria Regala a Castelului Bran, locul unde odinioara cina Regele Ferdinand impreuna cu sotia sa, Regina Maria. Pretul aceste experienta include si transportul cu limuzina de la Brasov pana la Bran, unde veti beneficia de privilegiul de a parca pe domeniul castelului.

Daca inca nu te-am convins, iti recomandam din catalogul nostru de idei de cadou pentru iubit o alta experienta. Si de aceasta veti beneficia amandoi: Heli Wine Tasting. Veti survola cu elicopterul o podgorie celebra, apoi veti participa la o degustare de vin, delectandu-va papilele gustative cu cele mai rafinate licori. Spre deosebire de celelalte idei de cadou, aceasta experienta include zborul la bordul unui elicopter cu capacitatea de 4 pasageri, astfel ca va puteti invita si prietenii pentru a trai aceasta experienta impreuna.

Aceste idei de cadou te vor ajuta sa iti faci iubitul fericit de ziua lui. O experienta de neuitat are un efect mult mai puternic decat o trusa de scule sau un costum nou. Aceste lucruri le poate cumpara si singur daca are nevoie de ele. Un dar impresionant cu siguranta nu va ramane nerasplatit.

Citeste acest articol si descopera cele mai bune idei de cadou. Ofera-le celor dragi surprize de neuitat – activitati cadou in urma carora vor ramane cu amintiri nepretuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.