Idei de cadou pentru barbati pretentiosi -zbor cu biplanul de epoca

Idei de cadou pentru barbati pretentiosi

Chiar sa fie imposibil sa le faci un cadou unor barbati pretentiosi? Afla in urmatorul text.

Lumea spune ca femeile sunt greu de multumit. Nu poti sa ii iei unei femei cosmetice… o sa lasi impresia ca le-ai luat numai ca sa scapi de ‘obligatia’ de a face un cadou. Cu hainele la fel, chiar daca ai impresia ca stii totul despre o femeie si esti aproape sigur ca poti sa ii iei ceva pe gustul ei, ai sanse mari sa o dai in bara si sa nu ii placa. Daca pana acum am vorbit despre lucruri care se intampla frecvent, hai sa vedem si reversul medaliei.

Ce faci daca trebuie sa ii iei cadou unui barbat pretentios? Haine n-are rost sa ii iei. Mai ales daca e pretentios, nu il vor impresiona. Ar fi o idee sa ii iei niste scule – bormasina, surubelnite, etc. Dar ai sanse mari sa nu ii iei modelul pe care si-l doreste sau sa cumperi un model de calitate slaba. Oricum, vorbim de barbati pretentiosi, asa ca ar fi mai bine sa incerci un cadou mai special – activitati. Acestea ar putea fi niste Idei de cadou potrivite pentru barbati pretentiosi.

Cadou pentru barbati pretentiosi – Experiente de neuitat

Idei de cadou pentru barbati pretentiosi  -zbor cu biplanul de epoca
Idei de cadou pentru barbati pretentiosi – Zbor cu biplanul de epoca in Bucuresti

Un barbat pretentios ar aprecia cu siguranta o experienta pe care nu are ocazia sa o desfasoare oricand. De aceea, din enciclopedia de Idei de cadou, iti recomandam un Zbor cu Biplanul de Epoca. Va zbura ca si primii piloti, de la inceputurile aviatiei: fara cockpit, purtand doar o casca de piele si ochelari retro. Va avea parte de un survol de neuitat deasupra lacului Snagov, Manastirii Snagov, Manastirii Ciolpani si locurilor inconjuratoare.

Un barbat pretentios pasionat de masini nu e usor de impresionat, deci iti propunem o idee de cadou deosebita. Nu poti sa ii oferi o tura cu Dacia; in mod clar te-ai face de ras. In schimb, iti propunem sa ii oferi o Experienta intr-un Ferrari. E visul oricarui automobilist sa conduca unul din modelele produse de legendara companie fondata de Enzo Ferrari. Chiar si un barbat greu de multumit se va arata foarte entuziasmat la primirea unui astfel de cadou. Va avea ocazia sa testeze cei 405 cai putere ai modelului Ferrari 306 Modena timp de o jumatate de ora, insotit de un instructor experimentat.

Din enciclopedia de idei de cadou, iti mai recomandam o experienta premium pentru barbatii foarte pretentiosi. Ofera-i o sesiune de Heli Golf, pe care o poate desfasura alaturi de 2 invitati la alegerea lui, si n-ai cum sa dai gres. Va avea parte de un zbor cu elicopterul in cadrul caruia va putea admira peisaje extraordinare, iar, pe urma, va ateriza pe un teren de golf apartinand unuia dintre cele mai frumoase cluburi din Romania, unde va putea practica acest sport timp de o ora.

Citeste acest articol si descopera cele mai bune idei de cadou. Ofera-le celor dragi surprize de neuitat – activitati cadou in urma carora vor ramane cu amintiri nepretuite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.